Hoe werkt het?

Een wegdek in goede conditie houden is voor de wegbeheerder een hele opgave. Kiezen voor een nieuwe asfaltlaag zonder aanvullende maatregelen biedt geen oplossing voor langere duur en is dus letterlijk een lapmiddel. Op termijn volgen namelijk scheuren door voegen of oude beschadigingen.

Asfaltwapening is een beproefde oplossing voor dit probleem. De levensduur van het wegoppervlak wordt verlengd. Onderzoek toont zelfs aan dat scheurdoorgroei met een factor vier vertraagd wordt.

Drieledige oplossing voor asfaltonderhoud

De uitgekiende asfaltonderhoudsmethode van Tri-On verhoogt de duurzaamheid van asfalt en resulteert in grotere onderhoudsintervallen. Dit is resultaat van de drieledige werking:

  • versterken
  • tegengaan van scheurvorming en doorgroei
  • voorkomen dat water de wegconstructie verzadigt

Tri-On adviseert hierover vanuit praktische kennis en expertise. Hierdoor kunnen we de drie werkingsprincipes optimaal inzetten voor uw project.

Over Tri-On

Trion is Grieks voor “drie”. Mechanisch gezien is een driehoek het meest vormvast, omdat de drie zijden van deze vorm optimaal samenwerken. Vanuit deze gedachte bundelen de producenten BMI Esha, TenCate Geosynthetics het beste op het gebied van asfaltonderhoud. State-of-art product, ontstaan vanuit eigen productontwikkeling en installatie door mensen met kennis van zaken, komen binnen Tri-On samen in solide en goed onderbouwde onderhoudsoplossingen voor het grootste kapitaal op gebied van mobiliteit; het wegenareaal.

RAW-bestekservice

Voor een correcte specificatie van ons systeem hebben we een RAW-bestekservice ontwikkeld. De mogelijkheden van de bestekservice worden in de toekomst verder uitgebreid. Tot dan kunt u contact opnemen met ons als u aanvullend advies nodig heeft.

Tri-On inspecteert, adviseert en installeert

Voor meer informatie staan wij voor u klaar via telefoonnummer (050) 551 62 63 of via infraverkoop.nl@bmigroup.com