Esha Infra Solutions

In de wegenbouw is Esha Infra Solutions (opgericht als Smid en Hollander) al meer dan 80 jaar actief. Vanuit de productie­locatie in Groningen levert Esha Infra Solutions producten. Voornamelijk op basis van bitumen, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen aan vele landen in Europa.
Esha Infra Solutions werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten. Daarbij concentreert Esha zich op asfaltproductie en -verwerking, asfaltonderhoud en op afdichten, versterken en beschermen van constructies en milieu.

De eigen R&D afdeling is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Zo was Esha de eerste partij die bitumenproducten leverde waarmee CO2 wordt bespaard. Esha kan door het eigen R&D laboratorium een toegevoegde waarde leveren aan bijvoorbeeld (alternatieve oplossingen voor) onderhoudsvraagstukken en duurzaam inkopen.

Esha Infra Solutions maakt deel uit van Icopal bv. Icopal is onderdeel van BMI Group, bestaande uit Braas Monier en Icopal. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen.

Bezoek de website van Esha Infra Solutions.