TenCate Geocynthetics

TenCate Geosynthetics

TenCate Geosynthetics is wereldmarktleider in geokunststoffen. Dit hebben wij mede bereikt door een breed productportfolio en bekende merken als TenCate Polyfelt®, TenCate Bidim®, TenCate Geolon® en TenCate Miragrid®. Daarnaast kennen wij een flexibele productie en hebben wij een brede kennis en ervaring op het gebied van geotechniek oplossingen met geokunststoffen.

TenCate Geosynthetics Europe ontwikkelt en levert in Europa, het Midden-Oosten en Afrika innovatieve producten en oplossingen met een toegevoegde waarde. Wij stellen onze knowhow ter beschikking van de constructiemarkt, de bouwnijverheid, de landbouw en andere nichemarkten door synthetische grondstoffen te bewerken tot hoogwaardige, industriële, textiele producten die de verwachtingen van de klanten overtreffen.

Bij onze technische ondersteuning kunnen we putten uit veel knowhow en deskundigheid. Zowel onze ingenieurs als de mensen van ons technisch ondersteuningsteam zijn getraind in constructie en ontwerp en staan gereed om uw problemen op te lossen.
Onze experts stellen hun knowhow ter beschikking van projectmanagers en constructiebedrijven. In overleg stellen wij alternatieven voor andere technische oplossingen voor die een bepaald economisch voordeel bieden. Deze experts geven eveneens advies over de aanbrengtechnieken voor onze geotextielen en informeren u over naaitechnieken bij het assembleren van twee of meer lagen geosynthetics.

Uw bedrijf en uw uitdagingen zijn belangrijk voor ons. Geef daarom onze deskundige staf de gelegenheid de voor u juiste oplossing te vinden. Wij zijn meer dan een bedrijf.…wij zijn uw partner.

TenCate Geosynthetics en (asfalt) wegonderhoud

TenCate Geosynthetics is de ontwikkelaar en fabrikant van TenCate Polyfelt® asfaltwapening. Onder de PGM-range vallen TenCate Polyfelt® PGM14, TenCate Polyfelt® PGM-G en TenCate Polyfelt® PGM-B asfaltwapeningscomposieten. Met deze producten zijn wij in staat asfaltwegen te verduurzamen en onderhoudsintervallen te vergroten.

Als TenCate Geosynthetics zijn we zeer actief in CURnet en/of CROW-werkgroepen binnen het vakgebied geo-, en civiele techniek. Onze technische inbreng wordt gewaardeerd. Daarnaast is de uitkomst van deze werkgroepen vaak de basis voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Bezoek de website van TenCate Geosynthetics.